Abonnement.nl breidt assortiment uit met iPad Magazines


ROTTERDAM, 20110526 -- Abonnement.nl heeft de beste digitale magazines voor de Apple iPad geselecteerd en toegevoegd aan haar overzicht. Vele nationale en internationale tijdschriften bieden een (gratis) digitale versie van hun uitgaven voor de iPad aan. Een digitaal magazine biedt natuurlijk meer mogelijkheden en extra content en is een mooie aanvulling op de papieren versie.

De 'iPad apps', waarmee de magazines worden bekeken, zijn ter beschikking gesteld door de uitgever en zijn in de regel gratis. Vanuit deze app is het dan mogelijk om losse edities te kopen of je te abonneren voor een langere periode. De tijdschriften worden rechtstreeks op je iPad gedownload. Het grote voordeel van een magazine op je iPad is dat je altijd en overal je magazine bij je hebt. Met een internetverbinding heb je bovendien vaak direct toegang tot relevante video's, nieuwsberichten en achtergrondinformatie.

Uitgevers van populaire titels uit Nederland zoals Reizen Magazine, Autoweek, Elsevier, Marie Claire, Viva, Veronica Magazine en vele anderen bieden reeds iPad magazines aan. En dit aantal groeit gestaag. 

De iPad Magazine zijn te vinden op: http://www.abonnement.nl/ipad. Het downloaden gebeurt via iTunes. Dit programma wordt automatisch opgestart als je op de download-link klikt. Indien iTunes niet op de computer staat, wordt gelinkt naar de pagina over de app op de website van Apple.