Ingezonden persbericht


Roto Smeets Group NV maakt bekend dat op de op 25 mei 2011 gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 lid 5 van de statuten van de Vennootschap, de Aandeelhouders zijn gehoord over het voornemen van de Raad van Commissarissen de vennootschapsrechtelijke relatie met de heer B.J.W. van der Heijden per 1 juni 2011 te beëindigen. Van het geplaatste kapitaal van 3.290.275 stukken waren op deze vergadering 2.336.189 aandelen vertegenwoordigd zijn. Dat is 71 % van het uitgegeven kapitaal.

De heer van der Heijden is tijdens deze bijeenkomst in de gelegenheid gesteld zich tegenover de algemene vergadering te verantwoorden.

De Raad van Commissarissen heeft, gehoord hebbend de heer van der Heijden en de aandeelhouders, besloten op de eerder door hem uiteengezette gronden de heer van der Heijden als bestuurder te ontslaan en daarmee gelijktijdig zijn dienstverband te beëindigen, zulks per 1 juni 2011.

Deventer, 26 mei 2011

Roto Smeets Group NV
Raad van Commissarissen

Profiel
Roto Smeets Group NV is opgenomen in de notering van NYSE Euronext met Amsterdam als marktingang. Roto Smeets Group is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines:
Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.



Ingezonden persbericht