Online renoveren niet meer weg te denken

26/05/2011 10:09

Twizzi.be / Userpoint BVBA

Het online verbouwen en renoveren: een trend die in de lift zit; de Belg zoekt meer dan ooit naar geschikte vakmensen op internet.

De algemene verbouw-woede zet zich ook voort op het internet, de Belg zoekt niet alleen de nodige informatie omtrent zijn bouwplannen en ideeën, maar gaat ook bijna onmiddellijk over tot het online aanvragen van prijzen en offertes. Ook vakmensen spelen graag in op die tendens, mede omdat zij zo ook een online reputatie kunnen opbouwen door middel van beoordelingen en reviews van klanten; dit creëert een sneeuwbaleffect waardoor het werk binnenrolt.

Bram Gooris :"Op onze eigen website www.Twizzi.be zien wij, tegenover eenzelfde periode vorig jaar, zelfs meer dan een verdubbeling in aanvragen. Het is voor de particulier dan ook belangrijk dat hij snel prijzen kan zien en deze vooral kan spiegelen aan de ervaringen en reviews van eerdere gebruikers. Wij maken er ook nog eens een sociaal gebeuren van door middel van een vraag- en antwoordsysteem, een berichtensysteem en real-time alerts. Er moet beweging inzitten! "

Over Twizzi.be

Twizzi werd opgericht in 2009, door Bram en Peter Gooris. Twizzi is marktleider in België, voor bouw-, klus- en verbouwingswerken. In 2010 werd er voor een bedrag van 23,5 miljoen euro aan opdrachten uitgevoerd via de portaalsite.

Contactinformatie:

www.Twizzi.be

Bram Gooris

Bram@Twizzi.com

Linterpoortenlaan 180a

1980 Zemst

+32 474 23 17 53

+32 15 636 558

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel