Ingezonden persbericht


Salsakoning Oscar D'Leon & Latin Dance Night Afterparty

De zomer begint dit jaar op 26 mei om 17.00 uur. Na een speciaal Zuid-Amerikaans menu in ons restaurant Muze en het feestje met salsakoning Oscar D'Leon gaat de Latin Dance Afterparty tot in de late uurtjes door met muziek, eten en verschillende Zuid-Amerikaanse activiteiten.

Oscar D'Leon
Oscar D'Leon is de Venezolaanse koning van de salsa. In zijn thuisland geniet hij dan ook de absolute sterrenstatus. En dat al drie decennia lang! Zijn bijnaam 'El Sonero del Mundo' (de improviseur van de wereld) dankt hij aan zijn onovertroffen spel op de staande bas. In 1975 scoorde hij met zijn toenmalige band La Dimensión Latina zijn grootste hit 'Llorarás', dat een salsaklassieker is geworden.

Tegenwoordig is Oscar D'Leon een doorgewinterde artiest met ruim zestig cd's op zijn naam. En met zijn kale kop, trademark snor en soepele danspassen is hij bovendien een opvallende verschijning. Met zijn uitgebreide band staat hij vanavond garant voor een veelzijdig en swingend feest boordevol traditionele salsa en andere gerelateerde stijlen.

Latin Dance Night Afterparty
Na het concert gaat de Latin Dance Night afterparty verder tot in de late uurtjes. Voor de gelegenheid dopen wij Het Café om tot Café Caracas waar onder het genot van cocktails gedanst en geflaneerd kan worden met muziek van El Gran DJ Juanz en DJ Mitch. Kortom een Latin Dance Night voorjaarseditie als opwarmer voor het festival op 12 november 2011.

Zuid-Amerikaans menu
Vanaf 17.00 uur wordt er een Zuid-Amerikaans menu (¤ 26,50) geserveerd in restaurant Muze. Bestellen kan samen met deze voorstelling of apart via het online bestelformulier (zie website).

Salsakoning Oscar D'Leon & Latin Dance NightSalsa Afterparty donderdag 26 mei
De Oosterpoort, Grote Zaal en Het Cafe
kaarten: ¤ 30,- (excl. servicekosten)




Ingezonden persbericht