Opsporingsbericht : vermissing Ayoub ABASBASSI te Tienen

26/05/2011 14:30

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt, op verzoek van procureur des Konings te Leuven en in samenwerking met Child Focus, om volgend opsporingsbericht te verspreiden:

De politie en het parket van Leuven vragen te willen uitkijken naar Ayoub ABASBASSI, een jongen van 14 uit Tienen, die sinds maandag wordt vermist.

De jongen was op maandag 23 mei (2011) voor de middag nog op school. Hij volgt de lessen in het Koninklijk Atheneum aan de Gilainstraat in Tienen. Ayoub verliet het schoolgebouw rond 12 uur en werd kort daarna nog gezien in de buurt van het station van Tienen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Ayoub ABASBASSI is normaal gebouwd en ongeveer 1m60 lang. Hij droeg een zwarte Armanibroek, een wit T-shirt met het opschrift FBI in zwart en groene kleur en bruine schoenen. Hij had een zwarte Samsonite boekentas bij zich.

Hebt u de vermiste jongen gezien of weet u waar hij verblijft, gelieve dan dringend contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 30.300 of met Child Focus via het nummer 116.000.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel