RTL Group

Purmerendse Britt is het échte meisje in de jungle

Na negen weken afzien heeft de Purmerendse Britt bewezen zich van de tien deelneemsters het beste te kunnen redden in de zware jungle van Suriname. Dat bleek tijdens de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle, die gisteren te zien was bij RTL 5. Maar liefst 821.000 kijkers zagen hoe zij haar tegenstander Gooisch meisje Leslie versloeg tijdens de finalestrijd, waarin zij een uitputtende tocht richting Paramaribo moesten afleggen. Daar aangekomen volgden nog enkele ingewikkelde opdrachten, waarbij zij elkaar continu op de hielen zaten. De finaleaflevering scoorde in de core doelgroep van RTL 5 20-34 jaar 21,4% en was daarmee de best bekeken aflevering van de reeks.

Britt won 30.000 euro: Ik ben heel trots op mezelf dat ik alle andere meiden heb verslagen. Ik heb het zo nu en dan vreselijk zwaar gehad in de jungle en wilde soms bijna opgeven, maar gelukkig heb ik veel doorzettingsvermogen en dat heeft me gered. Ik kan nu eindelijk een roze Ford Ka met gouden velgen kopen. Ook gaat een deel naar het goede doel.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, 035 - 6718598 of Karin.bouwknegt@rtl.nl. Fotomateriaal is te downloaden via www.rtlbeeldbank.nl of op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl.