Persbericht

Citrix introduceert 'Success Accelerator' en update voor Citrix XenDesktop
- Introducties verlagen kosten en verhogen gemak voor overgang naar virtuele desktopomgeving ~

Vianen, 27 mei 2011 - Citrix heeft tijdens Citrix Synergy in San Francisco twee belangrijke aankondigingen gedaan die passen in het "cloud-tijdperk" en de overstap naar een virtuele desktopomgeving; de introductie van online service tool "Success Accelerator" en een update voor Citrix XenDesktop.

Success Accelerator is een gratis online service die gebruikers door ieder uniek virtual desktop project loodst. Hier zijn tips, tricks en best practices te vinden voor iedere fase van de overgang naar virtuele desktops, gebaseerd op duizenden succesvolle cases. De belangrijkste elementen van Success Accelerator:
* Online Design Decision Guide

* Interactive Implementation Guide

* 24/7 Access via de MyCitrix log-in

De update voor Citrix XenDesktop betekent een kostenvermindering bij de overgang naar virtuele desktops. Dit geldt met name voor VDI-gebaseerde desktops die vaak vragen om een hoge investering in SAN-gebaseerde storage. Citrix XenDesktop met IntelliCache neemt een grote stap op dit gebied door de hoge frequentie van desktop read-write traffic via een lokale server te laten verlopen, in plaats van het dataverkeer dat normaal via het netwerk naar een centrale storage omgeving verloopt.

De nieuwe XenDesktop IntelliCache feature is vanaf nu beschikbar met XenDesktop 5 Service Pack 1, en werkt met iedere VDI-gebaseerde desktop die Citrix XenServer als backend hypervisor gebruikt.