Ingezonden persbericht


ARNOVA 7- en ARNOVA 84-tablet met ongekende prijs-kwaliteitverhouding binnenkort verkrijgbaar in Benelux

ARNOVA Android-tablets beschikbaar vanaf 99 euro

Amsterdam, 27 mei 2011 - Vanaf juni 2011 zijn de ARNOVA Android-internettablets verkrijgbaar bij verschillende multimediazaken in de Benelux. De ARNOVA 7 (99 euro) en de ARNOVA 84 (129 euro) zijn ontworpen door ARCHOS, pionier op het gebied van tablets en draagbare videospelers. ARNOVA biedt consumenten met deze apparaten laagdrempelig en tegen een ongekende prijs-kwaliteitverhouding toegang tot de wereld van de tablets. Tablet-bezitters downloaden duizenden applicaties (apps) en spelen altijd en overal games. Daarnaast bezoeken ze sociale netwerken, surfen op het web, gebruiken e-mail, lezen eBooks en bekijken HD-video's.

ARNOVA 7: Android-tablet voor slechts 99 euro

De ARNOVA 7 slaat een brug tussen een smartphone en desktop-pc of laptop. Deze zeer betaalbare tablet beschikt over alle multimedia- en communicatiemogelijkheden die duurdere tablets ook bieden. De ARNOVA 7 is uitgerust met Android Froyo (2.2) en beschikt over een geïntegreerde WiFi-mogelijkheid en e-mail. Voor dit apparaat zijn meer dan dertigduizend apps te downloaden, waaronder de zeer succesvolle Angry Birds-game en Facebook- en Twitter-applicaties. De ARNOVA 7 heeft verder een robuust 7-inch touchscreen. Dankzij dit scherm van 800 x 480 pixels surft de gebruiker op het web en ziet daarbij de volledige webpagina, net als op een pc. Daarnaast zijn eBooks te lezen en HD-video's te bekijken. Dit alles met een tablet die slechts 12 millimeter dik is en 340 gram weegt.

ARNOVA 84: perfecte maat voor eBooks

De ARNOVA 84 is ontworpen als digitale metgezel voor thuis en onderweg. Zijn 4:3-formaat en 8,4-inch scherm (21,3 cm) maken het een ideaal apparaat voor het digitaal lezen van kranten en tijdschriften. Een groot aantal eBook-applicaties en de geïntegreerde paginaomslagtoetsen op het apparaat maken van de ARNOVA 84 het perfecte digitale boek. Het apparaat is uitgerust met Android Éclair 2.1 en geïntegreerde WiFi-mogelijkheid. De ARNOVA 84 biedt toegang tot alle apps, games, sociale netwerken en communicatiemogelijkheden die de ARNOVA 7 ook biedt, alleen is dit alles te bekijken op een groter scherm. En dat allemaal voor slechts 129 euro.

De ARNOVA Android-tablets zijn vanaf juni 2011 verkrijgbaar bij alle vestigingen van PhotoHall, MediaMarkt, Saturn, Vanden Borre, Dixons, Paradigit, Computerland en Coolblue in de Benelux.

Over ARNOVA

ARNOVA is opgericht in maart 2011 met als bedrijfsdoelstelling het toegankelijk maken van de beste technologie voor alle niveaus en alle inkomens. ARNOVA is marktleider op het gebied van Android-tablets, tegen een prijs van minder dan 200 euro. Het bedrijf biedt de best mogelijke kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. ARNOVA levert betaalbare 8- en 10-inch Android-tablets. Apparaten van ARNOVA zijn verkrijgbaar in ontwikkelingslanden en als instapmerk in Europa, Noord-Amerika en Azië.