Open Dag Eurotech Group BV in Venlo


VENLO, 20110525 -- Op zondag 29 mei a.s. houdt Eurotech Group BV, een internationale toeleverancier voor de metaalverwerkende industrie en de machine- en apparatenbouw, een Open Dag. Iedereen is welkom van 11.30 - 16.30 uur op de Groot Egtenrayseweg 58 in Venlo-Blerick.

De Open Dag wordt gehouden ter gelegenheid van de opening van het FMS systeem. Dit geautomatiseerd machine beladingssysteem is gekoppeld aan twee Okuma horizontale bewerkingscentra. Op deze manier is het mogelijk om flexibel, ook bij kleinere series, door middel van verspanende bewerkingen meerwaarde toe te voegen aan gegoten aluminium delen. Dit is een aanvulling op de  innovatieve gieterij met Seiatsu vormmachine die voorzien is van een lage druk gietsysteem (MPS). Tevens viert Eurotech Group BV haar 20-jarig jubileum.

Vanaf 11.30 uur wordt u ontvangen met koffie en vlaai.

Het FMS systeem wordt om 12.00 uur op een feestelijke manier aan het publiek gepresenteerd.

Hierna kunt u een speciale route door het bedrijf volgen langs de werkdemonstraties van de verschillende Eurotech bedrijven. Hier ziet u onder andere diverse aluminium zandgietmethodes, machinale bewerkingen en modules & apparaten die gemonteerd worden.

Ook liefhebbers van snelheidssporten komen aan hun trekken. Eurotech Viking engineering showt de Olympische bobslee die ontwikkeld is door Eurotech in samenwerking met DSM, diverse Marcos raceauto’s en de MAN rally truck.

Kinderen kunnen op de Open Dag springen op een springkussen of een ijsje proberen te bemachtigen bij goochelaar IJsco Hasan.

Om 16.30 uur is het einde van de Open Dag.

De Eurotech Group is een internationale toeleverancier voor de metaalindustrie. De groep heeft vestigingen in Tsjechië, Slowakije en Nederland. Eurotech zorgt ervoor dat haar klanten zich op hun core-business kunnen concentreren. Eurotech stelt haar klanten via Techwork ervaren, technische Slowaakse medewerkers ter beschikking die ondersteunen in de primaire processen van de klant. Via Aluminium Castings treedt Eurotech op als one-stop shop voor haar klanten. Onder één dak worden aluminium zandgietstukken gegoten, bewerkt en tot modules samengebouwd. Ook de ontwikkeling van de gietstukken en modules is bij Aluminium Castings in goede handen. Met het uiterst moderne Tsjechische bedrijf Pezag heeft Eurotech de mogelijkheid wereldwijd concurrerend te opereren. De Eurotech Group biedt werk aan ruim 400 medewerkers.

Meer informatie over Eurotech Group BV vindt u op www.eurotechgroup.nl .





Ingezonden persbericht