Persbericht
Tijdstip:08:00 (GMT+02:00)

Datum:01 April 2011

Wereldtop van American wrestling op 29 mei in Nederland

Dutch Pro Wrestling houdt op 29 mei de grootste worstelshow in Nederland ooit.

Amerika, Canada, Europa en Nederland komen samen in een spektakel met grote namen als Kevin 'Diesel' Nash, Rhyno, Pac en Johnny Moss. De eerstgenoemde worstelaars oogstten successen in Amerikaanse federaties als WWE, ECW en TNA. Het is de eerste keer dat deze mastodonten Nederland aandoen.

Dutch Pro Wrestling organiseert al 3 jaar de, ook in Nederland steeds populairder wordende, sports entertainment wedstrijden. Naast een 2,5 uur durende show, is het ook mogelijk om deze geweldenaren persoonlijk te ontmoeten tijdens een fanfest en een vraag en antwoordsessie. Entree voor de show, het fanfest en de publieke interviewsessie zijn opvraagbaar. Dutch Pro Wrestling garandeert dat de show ook zeer geschikt is voor de jeugdige kijkers. Natuurlijk zonder dat ten koste te laten gaan van de oudere fans.

De show Grandslam van Dutch Pro Wrestling vindt op 29 mei plaats in zalencentrum de Leuningjes, Julianastraat 49 te Poeldijk (vlak bij Den Haag). Er is gratis parkeergelegenheid en De Leuningjes is goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Ook geïnteresseerd geraakt in dit spectaculaire evenement? Wilt u zelf ervaren waarom miljoen Amerikanen en Europeanen al jaren uit hun dak gaan met wrestling? Neem dan contact op met Richard van IJsseldijk. Dutch Pro Wrestling staat open voor creatieve ideeën als sponsoring en pr.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.dutchprowrestling.nl