Nationale Bank van Belgie


Algemene vergaderingen van aandeelhouders van 30 mei 2011

2011-05-31

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 30 mei 2011 heeft de heren Didier Matray en Karel Van Eetvelt tot regent herkozen en de heren Michel Moll, Jan Vercamst en Jean Eylenbosch en mevrouw Francine Swiggers tot censor.

De heer Jean-François Cats en mevrouw Sonja De Becker werden verkozen tot regent als opvolger van respectievelijk de heren Jacques Forest en Piet Vanthemsche. De heer David Szafran werd verkozen tot censor, ter vervanging van de heer Cats.

De mandaten van mevrouw De Becker en de heer Szafran, die de mandaten van hun voorgangers voleindigen, verstrijken na de gewone algemene vergadering van respectievelijk 2012 en 2013. De overige mandaten nemen een einde na de gewone algemene vergadering van 2014.

De titel van ereregent werd toegekend aan de heer Forest.

Voorts heeft de algemene vergadering van aandeelhouders Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba aangewezen als bedrijfsrevisor voor een termijn van drie jaar.

De buitengewone algemene vergadering die dezelfde dag plaatsvond in aansluiting op de gewone algemene vergadering, heeft alle 39 voorstellen tot wijziging van de statuten goedgekeurd.