Gemeente Waddinxveen


C1000 tekent huurovereenkomst nieuw centrum Waddinxveen

Supermarkt kiest voor Centrumplan ASR Vastgoed Ontwikkeling.

C1000 en ASR Vastgoed Ontwikkeling hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van een full-service supermarkt in het nieuwe centrum van Waddinxveen. C1000 huurt 2.000 vierkante meter in het door ASR Vastgoed Ontwikkeling ontwikkelde en nieuw te bouwen centrumplan. Al eerder kozen onder meer C&A en Pearle voor de komst naar het nieuwe centrum. Doelstelling van ASR Vastgoed Ontwikkeling is om nog dit jaar met de bouw te starten. Oplevering van het nieuwe centrum van Waddinxveen is gepland medio 2013

C1000, nu nog elders in het centrum van Waddinxveen gevestigd, huurt een unit aan de spoorzijde van het nieuwe winkelcentrum. Foppe Kooistra, CEO van ASR Vastgoed Ontwikkeling, is blij met de komst van de supermarktketen naar het centrumplan: âVan de komst van de C1000 gaat een krachtig signaal uit. Nu de bouwvergunning en het bestemmingsplan onherroepelijk zijn en partijen als C1000 hun vertrouwen in het plan uitspreken, komt de realisatie van het nieuwe centrum snel dichterbij. De komende tijd verwachten we nog meer huurcontracten te sluiten en krijgt de winkelplattegrond van het nieuwe centrum definitief vorm.

Het nieuwe centrumplan van Waddinxveen bestaat in totaal uit meer dan 21.000 meter retail. Naast de winkels wordt ook de nieuwe bibliotheek in het centrumplan gevestigd. Het plan bevat daarbij zoân 300 woningen, waarvan een belangrijk deel al is afgezet aan Woonpartners Midden-Holland. Het centrum is een gezamenlijk ontwerp van SoetersvanEldonk, 01-10 Architecten, RPHS architecten, Dittmar+Bochmann en Copijn en CH&partners.

Over ASR Vastgoed Ontwikkeling:
Met een ontwikkelingsportefeuille van ruim 3 miljard Euro en 70 medewerkers behoort ASR Vastgoed Ontwikkeling tot één van de grootste woning- en winkelontwikkelaars in Nederland. Met een breed team van vastgoedspecialisten investeert ASR Vastgoed Ontwikkeling al meer dan 40 jaar in ruimtelijke oplossingen die bijdragen aan beter wonen, beter werken en beter leven. Steeds opnieuw zoeken we in nauwe samenwerking met gemeenten, ondernemers, eigenaren en gebruikers naar het meest duurzame vastgoedconcept dat een bijdrage levert aan de omgeving.

Â