DigiProfs grote winnaar ICTWaarborg Awards


UTRECHT, 20110531 -- Tijdens de ICTWaarborg Awards uitreiking in de Jaarbeurs in Utrecht op 30 mei jl. is DigiProfs uitgeroepen tot “beste computersupport-bedrijf van Nederland” voor particulieren en kleinbedrijf. Ook werden awards uitgereikt voor de beste computersupport-bedrijven in de provincies. Hier wist DigiProfs zeven van de twaalf awards te winnen. Hiermee was DigiProfs de grote winnaar van de dag en liet de concurrentie ver achter zich.

De verkiezing werd georganiseerd door brancheorganisatie ICTWaarborg en is tot stand gekomen door beoordelingen van de klanten van de betreffende bedrijven. In 2011 namen ruim 600 computersupport bedrijven aan de verkiezing deel en zijn er tienduizenden stemmen uitgebracht.

Oprichters Roger Gosele en Lodewijk Beijst zijn trots op deze uitverkiezing. “Sinds onze oprichting in 2008 hebben wij altijd gestreefd naar een organisatie, waarbij service en kwaliteit van het werk bovenaan staan. Natuurlijk weten we dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Maar om uitgeroepen te worden van de beste van Nederland en de beste in 7 provincies, hadden we nooit verwacht”, aldus Roger Gosele.

De verkiezing wordt  jaarlijks georganiseerd door ICTWaarborg, brancheorganisatie voor 1.100 computerwinkels, 800 computerwebwinkels en 1.100 computersupport-bedrijven. De uitreiking vond plaats na afloop van de ICTVakdag in de Jaarbeurs in Utrecht.

DigiProfs Computersupport is in 2008 opgericht en telt 152 vestigingen in geheel Nederland. DigiProfs verleent diensten aan particulieren en kleinbedrijf, variërend van computeradvies, beheer en storingshulp.