Politie Amsterdam-Amstelland

Vrijdag 3 juni weer Dreamnight in Artis

Vrijdagavond 3 juni wordt voor de twaalfde keer in Artis een speciale besloten avond georganiseerd voor chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun familie. De kinderen die Artis deze avond bezoeken zijn uitgenodigd door de ziekenhuizen en instellingen van het kind.

Straten tijdelijk afgesloten
Tijdens Dreamnight 2011 zullen enkele straten rondom Artis afgesloten zijn voor alle verkeer vanaf 16.00-23.00 uur. Daarnaast zal het openbaar vervoer rondom Artis worden omgeleid. Artis zal om 17.00 uur haar poorten vervroegd sluiten voor de reguliere bezoekers. Zonder speciaal entreebewijs voor deze avond is er geen toegang tot Artis.

Met sirenes naar Artis
De kinderen en hun familie worden op vrijdag 3 juni vanaf 16.00 uur door diverse (hulpverlenings)voertuigen vanuit de ziekenhuizen en instellingen uit de hele provincie Noord-Holland opgehaald. De (hulpverlenings)voertuigen rijden veelal in colonnes met optische en geluidssignalen, begeleid door (politie)motoren. Ongeruste burgers worden verzocht hiervoor geen alarmnummers te bellen! Onze leuze is: "Niets aan de hand, maar ga wel aan de kant!".

Vrije tijd
Iedereen die meehelpt aan Dreamnight 2011 doet dit in zijn of haar vrije tijd. Dit geldt zowel voor de medewerkers van Artis als de medewerkers van de verschillende hulpdiensten. Dreamnight is al vele jaren een groot succes. Voor meer informatie, zie ook www.kinderbeestfeest.nl


____________________