FloraHolland


Europese bloemisten nu in uw bereik via www.flowers-catalog.com

FLORAHOLLAND (3 juni 2011) - Dinsdag 7 juni a.s. wordt de vernieuwde Bloemencatalogus gelanceerd in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Russisch. De online catalogus van FloraHolland is straks in deze talen beschikbaar en via verschillende buitenlandstalige url's als www.flowers-catalog.com, www.blumen-katalog.com, www.catalogue-des-fleurs.com en www.bloemencatalogus.nl. Met de online bloemencatalogus wil FloraHolland meer vraag creëren naar de producten van haar leden.

Meer dan 3000 aanbodsregels
Het aanbod in de catalogus neemt nog steeds toe. De afgelopen maand plaatste Henric van der Krogt van kwekerij Hammestein de 3000^ste aanbodsregel. Nu het assortiment steeds vollediger is, wordt het tijd om de online etalage beschikbaar te stellen voor bloemisten.

Kwekerij Hammestein geeft aan hun assortiment in de online catalogus te plaatsen om zo herkenbaar en goed vindbaar te zijn in de markt. Afgelopen week ontving kwekerij Hammestein een digitale banner waarmee zij vanaf hun eigen website direct kunnen linken naar hun aanbod in de catalogus. Ook u kunt vanaf uw website of vanuit een e-mailing een directe link maken naar uw assortiment in de catalogus.

Uw assortiment activeren?
Staan uw producten al in de online etalage van FloraHolland en is uw informatie up to date? Log nu in en bekijk uw informatie via www.florahollandetrade.com. Heeft u nog geen wachtwoord of bent u het wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met de KIhelpdesk E kihelpdesk@floraholland.nl. Heeft u vragen over het invullen van de Bloemencatalogus of wilt u een banner voor uw eigen website of e-mailing? Neem dan contact op met de Accountmanagement kwekers via T. 0174 633667 E concernaccountmanagement@floraholland.nl.