ORMIT benoemt Raad van Commissarissen

Persbericht van Ormit B.V.

De Bilt, 3 juni 2011 - De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ORMIT heeft per 31 mei 2011 de Raad van Commissarissen (RvC) benoemd. Met ingang van die dag nemen Ron Icke, Jan van Rutte, Ronald Kasteel en Sacha Engels zitting in de RvC van ORMIT. Ron Icke is benoemd tot voorzitter.

De heer R. Icke is commissaris namens Van Lanschot Participaties. De heer Icke is voormalig CEO van USG People en momenteel onder meer commissaris bij Heijmans N.V. en Kas Bank N.V. en lid van het investeringscomité van het Project Holland Fonds van de Rabobank en verzekeraar Delta Lloyd.

De heer J. van Rutte is CFO van de ABN AMRO Bank N.V.

De heer R. Kasteel is voorzitter van de Raad van Bestuur van Ordina N.V en commissaris van Ricoh.

Mevrouw S. Engels is commissaris namens Berk Partners. Zij heeft het bureau Engels & Partners opgericht, een agentschap voor freelance communicatie en marketingspecialisten. In 2008 heeft zij haar bedrijf verkocht. Momenteel adviseert zij ondernemers in het MKB.

Na de verzelfstandiging van ORMIT, in november 2010, is ORMIT begonnen met het samenstellen van de RvC. Hetty van Ee, Algemeen Directeur ORMIT: "We zijn trots vier mensen van dit niveau te kunnen verwelkomen. We hebben de juiste mix van Raad van Commissarissen gevonden: met kennis van en affiniteit met management development en leiderschapsontwikkeling, met een jarenlange band met ORMIT, natuurlijk ook met een vrouw en met deskundigheid op diverse terreinen."

Over ORMIT
ORMIT is specialist op het gebied van Management Development. ORMIT is bekend vanwege haar MD aanpak en leiderschapsvisie. Deze aanpak en visie zijn de basis voor een managementtraineeship, waarin net afgestudeerde academici ontwikkeld worden tot succesvolle managers. Ook adviseert en begeleidt ORMIT organisaties bij het ontwikkelen van managementtraineeships en managers. In 2011 behaalde ORMIT de 1e plaats in het Great Place To Work onderzoek in de categorie middelgrote bedrijven.

*

Links:
http://www.ormit.nl



Razende Robot Reporter