Product van 75 jarige heerst op webshops

Persbericht van Legpuzzels.nl

Ter Aar - De nieuwe door Jumbo op 1 juni uitgebrachte puzzel "Boerderij" van de 75 jarige Jan van Haasteren vliegt de winkels uit. De eerste dag heeft bijvoorbeeld gezorgd voor honderden bestellingen op www.legpuzzels.nl, waaronder zelfs fans uit Amerika.

Hieruit blijkt dat de puzzelmarkt nog steeds wordt aangevoerd door de puzzels van Jan van Haasteren; die met hun unieke drukte en chaos een grote schare fans bedienen die telkens vol ongeduld uitkijken naar zijn nieuwe puzzels.

Jan Bart Fanoy van www.legpuzzels.nl: "Echt uniek dat deze 75 jarige dit telkens weer presteert; onze hele top 3 aller tijden van meest verkochte producten bestaat uit puzzels van Jan van Haasteren en naar verwachting zal ook de Boerderij weer bovenin eindigen. Van onze voorraad van ca 6500 puzzels is een substantieel aantal van Jan van Haasteren en wij hopen dan ook dat hij nog jaren blijft produceren."

Over www.legpuzzels.nl:
www.legpuzzels.nl is de grootste puzzelwebshop van Nederland. Het is een voorbeeld van een "modern" familiebedrijf, een middenstander zonder fysieke winkel, dat wordt gerund door 2 zussen en hun broer.

Links:
http://newsclipper.nl/news/id/1038



Razende Robot Reporter