Stork Technical Services betrekt nieuw hoofdkantoor in Utrecht

Persbericht van Stork Technical Services Holding B.V.

Na 15 jaar De Meern verhuist Stork Technical Services (STS) maandag 6 juni 2011 haar hoofkantoor naar een nieuw pand; "Het Glazen Duo" aan de Van Deventerlaan in Papendorp, Utrecht.

Met het betrekken van dit moderne pand op een zichtlocatie langs de A2/A12, zet Stork Technical Services een volgende stap in haar traject naar 'ONE Stork; Eén centraal aanspreekpunt voor al haar klanten en de technische Knowhow die Stork kan bieden. Dit versterkt de propositie van Stork Technical Services en vergroot het voordeel voor onze klanten.

De nieuwe locatie, aan de rand van Utrecht en direct gesitueerd op een knooppunt van belangrijke snelwegen is ruim en open ingericht. Door de introductie van dit nieuwe werken is ook de communicatie tussen onze medewerkers en de diverse afdelingen aanmerkelijk vereenvoudigd.

"We hebben altijd kunnen beschikken over een groot scala aan technische kennis en vaardigheden. Maar vaak zijn ze verspreid over de vele werkmaatschappijen en op uiteen liggende locaties. Het samenbrengen van al die kennis was niet altijd een makkelijke taak" aldus Theo Eysink, CFO Stork Technical Services, "maar van nu af aan is dat niet langer het geval. Omdat wij onze projecten steeds meer als 'ONE Stork' uitvoeren is deze verhuizing een grote stap voorwaarts. Nu al bewijst dit haar toegevoegde waarde in onze multidisciplinaire projecten zoals Asset Integrity Management en de complexe shutdowns voor onze grote klanten. Onze verhuizing is een belangrijk onderdeel van dat proces en daarom ben ik er van overtuigd dat dit de juiste stap is."

Stork Technical Services, dat onlangs de overname aankondigde van RBG, een Britse leverancier van inspectie-, onderzoek- en reparatiediensten voor de wereldwijde energie-industrie, is met 14.700 medewerkers een wereldwijde speler op het gebied van Asset Integrity Management voor de chemische, olie & gas- en energie-industrie.

Van concept tot en met uitvoering, Stork Technical Services helpt haar klanten bij het verlagen van de risico's, het garanderen van veiligheid en het verbeteren van de milieuprestaties. Stork Technical Services levert innovatieve oplossingen en integreert 'thinking and doing' in Asset Integrity, advies, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwe constructies, relocations, dienstverlening en andere daaraan gerelateerde complexe projecten.

*

Links:
http://www.storktechnicalservices.com/nl/sts-home.html


Razende Robot Reporter