Politie Gelderland-Midden

Nijkerkse (14) vermist

Publicatiedatum: 3-6-2011 18:41:11

NIJKERK- Sinds woensdag op donderdag nacht 2 juni wordt de 14-jarige Jennifer Simon uit Nijkerk vermist. Het meisje is die nacht rond 01.00 uur door haar moeder voor het laatst gezien in haar ouderlijke woning.

Op vrijdag 3 juni is door de familie aangifte gedaan van haar vermissing en inspanningen van de politie om haar terug te vinden hebben tot dusver nog geen resultaat gehad. Het meisje is door de politie vanmiddag landelijk gesignaleerd. De politie sluit een misdrijf vooralsnog uit.

Signalement
Jennifer heeft het volgende signalement: ze is ongeveer 1.50 lang, heeft een blanke huidskleur en blauwe ogen. Ze heeft half lang donker blond haar en een fors postuur. Het is niet bekend wat Jennifer droeg toen ze van huis weg ging. Wel is duidelijk dat ze witte hoge gympen droeg en vermoedelijk een zwarte zomerjas met een groen/blauwe voering. Ook is bekend dat ze haar zwarte omafiets van het merk Batavus meegenomen heeft. Opvallend is dat er een kettingslot, in een zwarte hoes, onder haar zadel bevestigd zit. Het gewone slot van haar fiets is defect.

Wie heeft haar gezien?
De politie wil graag weten waar Jennifer Simon is en roept daarom getuigen op te reageren. Hebt u Jennifer gezien na donderdag 2 juni of weet u waar ze op dit moment verblijft neem dan contact op met de politie in Barneveld via 0900-8844.

Voor de media is een foto op pdf-file formaat beschikbaar. De foto is te verkrijgen via onderstaand telefoonnummer

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
Linda Hofman
026 376 3050 Tot 20.00 uur


---