Ingezonden persbericht


Six Degrees of Separation

Vierde ronde kunstwerken van Six Degrees of Separation te zien bij het CBK.

Op Hemelvaartsdag is het CBK gesloten. Vanaf vrijdag 3 juni is de vierde ronde nieuwe werken te zien. Met postzegels van René Put, ruimtelijk werk van Cees Gunsing, onbedoeld sexy kunst van Sander Reijgers en een ingenieuze installatie van Jan Robert Leegte. De liedjes gemaakt tijdens het kampeerweekend door Martijn Kuijten, Marijn Moerbeek, Thomas Rutger en Michiel van de Weerthof zijn te downloaden vanaf: http://weerthof.bandcamp.com/album/cbk-sessies De eerste 200 downloads zijn gratis, inclusief bonustracks en een kadootje.

De expositie is een work-in-progress en ontvouwt zich in vijf stappen, te zien vanaf 22 april, 5 mei, 19 mei, 2 juni en 16 juni. Op zaterdag 18 juni 2011 om 20.00 uur wordt het totaal geëxposeerd en zien we de ontknoping: een dwarsdoorsnede van een Bossch' makersnetwerk. Aansluitend organiseert het Bossche Makershuis dit keer haar jaarlijkse MAKERSFEEST bij het CBK.

De tentoonstelling is een samenwerking tussen het CBK en het Bossche Makershuis. Het Bossche Makershuis is een initiatief dat het creatief potentieel van Brabant zichtbaar wil maken en daarmee de samenleving de kans biedt ten volle van dit potentieel gebruik te maken. Het Bossche Makershuis is intermediair en legt verbindingen tussen opdrachtgevers en uitvoerend kunstenaars.

CBK 's-Hertogenbosch
Openingstijden:
Donderdag t/m zondag van 13:00 uur t/m 17:00 uur

Bezoekadres:
CBK 's-Hertogenbosch
Boschdijkstraat 104
5211 VD 's-Hertogenbosch
www.cbks-hertogenbosch.nl