The 7th International Amsterdam Tattoo Convention 2011 3, 4 en 5 juni

Persbericht van BRM Events

The 7th International Amsterdam Tattoo Convention 2011 3, 4 en 5 juni in de Amsterdam RAI

Oude sages, veelzeggende tribals, zwart-wit portretten van dierbaren, kleurrijke Bugs Bunnies en complete wandelende schilderijen. Het menselijk vel is al sinds 2000 voor Christus een perfect canvas voor tatoeages. Tijdens The International Amsterdam Tattoo Convention op 3, 4, en 5 juni in de RAI komen rond de 170 van de beste tattoo-artiesten uit de hele wereld weer samen. Drie dagen vol storytelling, want achter elke lichaamsversiering en body suit zit een bijzonder verhaal, net zoals de koffer van de tatoeëerders vol reis- en levensverhalen zit. Op de grootste Internationale Tattoo Convention van de Benelux passeert alles wat met de tattoo-lifestyle te maken heeft de revue.

Na 6 succesvolle jaren, gaat de 7e editie van The International Amsterdam Tattoo Convention weer een stapje verder met als thema "The World and Beyond".
De tatoeëerders komen van alle windstreken, uit de USA, Japan, Nieuw-Zeeland, Indonesië, Maleisië, Rusland en Europa. Lichaams versieringen zijn van alle tijden en alle culturen en in de RAI is het allemaal te zien. Van traditionele Maori tatoeages tot de zeemans tatoeages. En van de Japanse traditionele tatoeages Irezumi, wat in het Japans 'inkt inbrengen' betekent tot aan Keltische en Polynesische lichaams versieringen. Ze zijn terug of komen dit jaar voor het eerst in de RAI om een ieder te laten genieten van hun werk. Zij zullen daar hun kunsten tonen die verder gaan dan landgrenzen of wereld delen. Iedere gepassioneerde tattoo liefhebber zal hier weer aan zijn trekken komen. Hier zul je inspiratie vinden voor de vele soorten tattoos die gereflecteerd worden door de achtergrond van de aanwezige artiesten.

Zoals niet anders van ons verwacht wordt hebben we de wereld tattoo top weer geboekt, o.a Jose Lopez van Lowrider Tattoo, op dit moment de top Chicano tattoo artiest uit Amerika, de tv-sterren van Discovery's London Ink; Dan Gold en Phil Kyle en nog vele andere grote namen.

3/4/5 Juni zal weer vol staan met entertainment, live optredens, dj's, tattoo contesten, de Vatea Dance Group met hun fantastische Tahitiaanse dans shows, een echte Burlesque Show en onze special guest op het hoofd podium; Dean Saunders.

Ga met ons mee op een wereldreis langs de artiesten die aanwezig zullen zijn en ontdek de specialiteiten van elk wereld deel. Onze Cosmic Girls zullen je de weg wijzen.

THE INTERNATIONAL AMSTERDAM TATTOO CONVENTION 2011 Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juni in de RAI te Amsterdam. Check voor meer informatie: www.tattooconvention.nl
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.tattooconvention.nl

Noot voor redacties


BRM Events

Contactgegevens:

Razende Robot Reporter