FloraHolland


FloraHolland 24 uur in beweging in Wheel of Energy

FLORAHOLLAND (22 april 2011) - De Wheel of Energy is een enorm loopwiel op Schiphol Plaza. De man achter dit Wheel is Richard Bottram. Richard is op 10 oktober 2010 gestart met zijn run tegen kanker. Dit doet hij door een jaar lang elke dag de marathonafstand van 42,2 km te lopen in het Wheel. Het RoparunTeam van FloraHolland heeft al eerder gelopen in het Wheel. Nu willen de teamleden samen met collega's en relaties van FloraHolland het Wheel ook 24 uur draaiende houden. Van vrijdag 3 juni 12.00 uur tot zaterdag 4 juni 12.00 uur moet het Wheel gevuld worden met 24 uur x 3 lopers = 72 lopers. Financieel directeur Erik Leeuwaarden en Richard Bottram en een loper van RoparunTeam FloraHolland doen de aftrap en lopen samen het eerste uur.

Meedoen?
In het kader van 100 jaar coöperatief samenwerken wil FloraHolland samen met haar medewerkers en haar relaties, leden en klanten, samen met Richard Bottram die dag het wiel 24 uur in beweging houden. Ieder uur nemen er een tot drie lopers plaats op het Wheel en zo een bijdrage leveren aan deze run tegen kanker. Het Wheel loopt minimaal 10 km per uur en maximaal 12 km per uur. De langzaamste loper bepaalt de snelheid. Voor elke loper verzorgt FloraHolland de financiële bijdrage van EUR 36,50 aan dit goede doel en krijgt de deelnemer een uniek shirt als herinnering aan de deelname. Het is de bedoeling dat de lopers zich weer laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen zodat we in totaal een mooi bedrag aan het goede doel kunnen geven. Gedurende de 24 uur is er een tent met versnaperingen en muziek aanwezig. Lopers en fietsers worden geacht minimaal een half uur van tevoren aanwezig te zijn.
In het Wheel staan ook spinningbikes. Supporters zijn welkom om al fietsend de lopers aan te moedigen en op deze manier hun bijdrage te leveren. Kun je niet lopen of fietsen, maar wil je wel meehelpen, dan is er misschien een andere rol voor je weggelegd als hostess, DJ, masseur o.i.d.

Tijdens het laatste uur op zaterdag 4 juni van 11:00 tot 12:00 uur wordt de cheque met het totaal ingezamelde bedrag overhandigt aan Richard Bottram. Meer informatie over
Wheel of Energy: www.wheelofenergy.com

Wil je meedoen? Geef je op via dit formulier.

Heb je vragen, mail je vraag dan naar: wheelofenergy@floraholland.nl