Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Zanger Rene Karst op zoek naar opvallende en spraakmakende kroegdeuren

SNEEK, 6 mei 2011 - Om zijn nieuwe single 'De deur van de kroeg' eens flink onder de aandacht te brengen heeft zanger Rene Karst een ludieke actie bedacht. Op de website www.dedeurvandekroeg.nl maken alle kroegen van Nederland kans op een gratis optreden van Rene Karst door het opsturen van een foto van de voordeur van de kroeg. De meest opvallende, spraakmakende of originele voordeur sleept het optreden van de zanger in de wacht.

De eerste deur die vrijdagavond opengaat voor deze actie is die van het RADIONL Café, de nieuwe radioshow op RADIONL. De naam van het programma is gekoppeld aan het eerste RADIONL Café, dat vanavond geopend wordt in het Friese Watersportdorp Grou. Op 3 juni, de dag van de lancering van het nieuwe album van Rene Karst, zal de zanger het winnende café bekend maken op RADIONL.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echt RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Gouden Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland.

Noot voor de redactie (