Ingezonden persbericht


Persbericht


24 februari 2011

Thema Haagse 55+ Dag 2011: Leef KleurRijk!

Het Centraal Informatiepunt Ouderen (CIPO) organiseert zaterdag 4 juni 2011 voor de vijftiende keer de Haagse 55+ Dag, in het Atrium van het Stadhuis. Het thema van de Haagse 55+ Dag is dit jaar: Leef KleurRijk!

Ieder jaar vinden vele Haagse 55-plussers de weg naar de Haagse 55+ Dag in het Stadhuis aan het Spui. Ook tijdens de jubileumeditie op 4 juni kunnen zij er handige en belangrijke informatie verzamelen op de informatiemarkt, genieten van liveoptredens op maar liefst twee podia en de zorg-en verwenboulevards bezoeken voor de nodige ontspanning. Dit en meer maakt van de Haagse 55+ Dag het grootste evenement voor 55-plussers in de regio Haaglanden.

Met het thema Leef KleurRijk! zet CIPO in op participatie, oftewel meedoen in de maatschappij door Haagse 55-plussers. Tijdens de Haagse 55+ Dag zal CIPO de nadruk leggen op de mogelijkheden voor 55-plussers op het gebied van onder meer vrijwilligerswerk, inspraak, eenzaamheidsbestrijding, sociale netwerken en vrije tijd.

Enkele weken geleden is de inschrijving voor standhouders begonnen. Er wordt hard aan gewerkt om het evenement ook dit jaar weer tot een succes te brengen. Met de standhouders, de bezoekers en de samenwerkingspartners Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW), Woonzorgcentra Haaglanden (WZH), Florence, Bartiméus en mediapartner Radio West zal CIPO er weer een onvergetelijke dag van maken!

Kijk voor meer informatie op www.haagse55plusdag.nl.

Noot voor de redactie/