Politie Gelderland-Zuid

Ravage na alcohol gebruik

Tiel, 05-06-2011 o Zaterdagavond heeft een 27-jarige man uit Tiel rijdend in zijn auto, net buiten het centrum van Tiel, gezorgd voor de nodige commotie. Hij richtte een aanzienlijke schade aan maar kon met behulp van getuigen worden aangehouden.

Getuigen zagen dat de bewuste auto op de Nieuwe Tielseweg ter hoogte van het tankstation een verkeersbord en een lantaarnpaal uit de grond had gereden. Bij een ijssalon aan de Westluidenssestraat wisten bezoekers op het terras net op tijd weg te springen om te voorkomen dat zij zouden worden aangereden. Op de Tolhuiswal werd een 12-jarig meisje uit Tiel door de verdachte aangereden. Zij liep daarbij geen letsel op. Even verderop kon de verdachte door drie getuigen worden klemgereden. Zij waren met hun autos de man gevolgd.

De 27-jarige Tielenaar reageerde erg agressief naar hen toen zij hem uit zijn auto wilden halen. De man werd aan de politie overgedragen. De verdachte had gedronken en blies op het bureau 865 ug/l. Gisterenavond was nog niet duidelijk of hij in het bezit was van een rijbewijs. Mocht dat het geval zijn dan zal dit worden ingevorderd. De verdachte werd zondagochtend in verzekering gesteld. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 05-06-2011 10:55 | © Regio Gelderland-Zuid |