Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Vermiste Wageningse vrouw terecht

Publicatiedatum: 5-6-2011 14:43:27

WAGENINGEN - De 81-jarige Suzanne Vries is zondagmiddag 5 juni rond 12.00 uur aangetroffen in een achtertuin bij een woning aan de Hartenseweg. Ze werd gevonden door een hond van de vrijwillige Reddingshonden brigade. Naar omstandigheden maakt de vrouw het goed. Ze is voor controle overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede.

Zaterdagmorgen, 4 juni, werd de Wageningse door familieleden als vermist opgegeven. De politie startte vanaf dat moment een zoekactie waarbij onder meer de ME, motorrijders, jachtopziener van de gemeente Renkum en 28 honden van de vrijwillige Reddingshonden brigade werden ingezet. Daarnaast kreeg de politie hulp van omwonende die mee gingen zoeken. Rond middernacht werd de zoekactie gestaakt waarop zondagochtend 5 juni de actie werd hervat. Hierbij werd ook de politiehelikopter ingezet.

Terecht
Rond 12.00 uur werd Suzanne Vries door een hond van de reddingsbrigade aangetroffen in de achtertuin van een woning aan de Hartenseweg. De vrouw bleek na een korte controle door het ambulancepersoneel het goed te maken waarna ze overgebracht werd naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe of wanneer de Wageningse in de tuin terecht is gekomen.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 Tot 15.30 uur


---