Politie Zeeland


---

911-2011. Man beroofd en mishandeld in Terneuzen
Zondag tussen 02.25 uur en 02.51 uur is in de Kastanjelaan in Terneuzen een man beroofd en daarbij mishandeld.
Het slachtoffer, een 48-jarige Duitser, werd in de Kastanjelaan aangesproken door een man die hem in het Engels vertelde dat een vriend van hem op de grond lag. Toen de 48-jarige constateerde dat er inderdaad een man op de grond lag kwamen er plotseling twee mannen aanrennen vanaf een nabijgelegen parkeerplaats. Vanaf een andere zijde kwamen eveneens één of twee mannen aanrennen.
De 48-jarige Duitser werd door de mannen geslagen waardoor hij op de grond viel.
Zijn gsm en portemonnee zijn door de mannen gestolen. Hij raakte gewond aan zijn lip, elleboog en hand.

912-2011. Twee jonge mannen aangehouden in Arnemuiden
Politie Zeeland heeft zondag rond 00.50 uur twee jonge mannen aangehouden op het Stationsplein in Arnemuiden wegens vernielingen aan het station aldaar.
Rond 00.25 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een groep van zes jongens en drie meisjes vernielingen pleegden op het station. De twee aangehouden mannen, 18 en 20 jaar oud en afkomstig uit Arnemuiden worden verdacht van het vernielen van onder andere een wachthokje. Zij zijn in verzekering gesteld.

913-2011. Man aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 23.40 uur een man aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen.
De man, een 49-jarige Oost Souburger, is aangehouden wegens het mishandelen van een portier bij een horecagelegenheid. De 49-jarige man was eerder de toegang tot de gelegenheid geweigerd omdat hij dronken was. Na het slaan van de portier werd de man in bedwang gehouden door medewerkers van de horecagelegenheid tot de politie de man aanhield.

914-2011. Files Zeeland rond 14.50 uur
File vanaf de Oost-Westweg/N255 (Colijnsplaat) van circa 5 km.
Vanaf de Oost-Westweg richting Deltaweg/N256 tot aan de kruising met Wilhelminadorp: langzaam rijdend tot stilstaand verkeer.
De files gaan beide Zeeland uit.