Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 15.15 uur

Utrecht, 05-06-2011

Ongeval met letsel

DOORN Aan de Leersumsestraatweg vond zaterdagmiddag omstreeks 16.30 uur een ongeval plaats tussen een auto en een motor. De motorrijder raakte gewond.

Een 81-jarige automobilist uit Zeist wilde vanaf de Bonte Vlucht links de Leersumsestraatweg opdraaien. Hij zag rechts heel ver weg in de bocht de motorrijder wel aankomen, maar dacht dat hij nog genoeg ruimte had. Dit bleek niet het geval en een botsing tegen de rechterzijde van de auto was het gevolg. De motor sloeg over de kop en de 42-jarige motorrijder uit Leersum viel. Het slachtoffer maakte een slechte indruk en werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Dezelfde avond ging het al beter met het slachtoffer, die een wond op zijn arm opliep en een schouder uit de kom had. Wel moest hij ter observatie nog in het ziekenhuis blijven.

Vernieling

VEENENDAAL Vrijdagavond werd een 18 jarige jongen uit Veenendaal aangehouden nadat hij een auto aan het Boompjesgoed vernield had.

Een getuige zag de jongen omstreeks 21.15 uur met een baksteen de auto vernielen. Hij belde de politie. Op zijn aanwijzingen kon de jongen bij een eetgelegenheid in de buurt aangehouden worden. Hij is voor verhoor naar het bureau overgebracht.

Skimmen

DOORN In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 26 jarige man uit Roemenië aangehouden omdat hij een skimapparaat in zijn bezit had.

Agenten zagen omstreeks 2.30 uur een man in de bosjes zitten naast een tankstation aan de Driebergseweg. Op het moment dat hij gezien werd, gooide hij iets van zich af. De bosjes werden onderzocht en de agenten troffen een skimapparaat aan. De verdachte is aangehouden en voor verhoor naar het bureau overgebracht.