Politie Utrecht

Persberichten Rijn & Venen, 15.20 uur

Utrecht, 05-06-2011

Twee mannen op heterdaad aangehouden

WOERDEN De politie hield vrijdagavond twee mannen op heterdaad aan voor het dealen en het in bezit hebben van harddrugs.

Omstreeks 19.15 uur zagen twee agenten in burger een man die al eerder is aangehouden voor het dealen van hard-drugs. Het gaat om een 21-jarige man uit Woerden. Ze zagen dat hij contact had met een andere man in een auto op de Gebroeders Grimkade. Vervolgens ging hij weg, maar kwam kort daarna weer terug richting de Veluwemeer waar de man in de auto stond te wachten. Deze 39-jarige bestuurder uit de Meern stapte uit en beide mannen hadden toen fysiek contact met elkaar. Hierop hebben de agenten beide mannen staande gehouden en vervolgens aan de Steinhagenseweg direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Bij de 39-jarige verdachte werd harddrugs aangetroffen in zijn auto. Hij verklaarde dit van de 21-jarige verdachte gekocht te hebben. Tegen hem is procesverbaal opgemaakt. De 21-jarige verdachte werd in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Ongeval met letsel

MAARSSEN - Aan de Nijverheidsweg vond vrijdagmiddag omstreeks 13.10 uur een ongeval plaats waarbij een fietser gewond raakte.

Een 38-jarige man uit Bodegraven fietste daar op zijn racefiets komende uit de richting van Utrecht en gaande in de richting van Maarssenbroek. Een 76-jarige automobiliste uit Vleuten zag hem over het hoofd en raakte hem. Hierdoor kwam de man op de motorkap terecht en viel vervolgens. Hij werd met rug- en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis