Syntens

Regio Rijnmond werkt hard aan zorginnovatie

Zorgondernemers en aanbieders ontmoeten elkaar tijdens Netwerkontbijt

ROTTERDAM, 22 mei 2011 --- De regio Rijnmond is een broedplaats voor zorgondernemers, waar al vele bedrijven gevestigd zijn die zich bezig houden met zorginnovatie. Om dit proces te versnellen is een fysieke LinkedIN georganiseerd: het netwerkontbijt â6/6 voor zorginnovatiesuc6â. Met dit netwerkontbijt worden zorgaanbieders en zorgondernemers dichter bij elkaar gebracht om sneller zorginnovaties te kunnen realiseren. Het netwerkontbijt is een gevolg van de samenwerking tussen Syntens, gemeente Rotterdam, ZorgportaalRijnmond, GENERO en Living Lab.

Zorginnovatiemakelaars Rijnmond staat aan de basis en is een initiatief van OBR, Living Lab en ZorgportaalRijnmond. Samen met GENERO, gemeente Rotterdam en Syntens is dit zorgontbijt tot stand gekomen. Het vindt plaats op maandag 6 juni 2011 van 07.30 â 10.15 uur in Brasserie Kasteel Spangen te Rotterdam.

Na een korte introductie door Wethouder Louwes (Arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie) komen de zorgondernemers en zorgaanbieders in twee verschillende ontbijttafelsessie met elkaar in gesprek. De zorgaanbieder krijgt de gelegenheid zijn kennis te verbreden op de eigen specifieke vragen rond innovatie. De zorgondernemer krijgt de gelegenheid zijn product of dienst aan te bieden en input te vergaren om het product of dienst aan te scherpen voor deze doelgroep. Syntens verzorgt de matchmaking tussen de partijen.

Meer informatie over het ondernemersontbijt is te vinden op http://www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2383919.aspx Â

Ook interessante links: Skipr en Zorgvisie

///Einde persbericht\\\