Gemeente Stede Broec

Informatiemiddag OV-chipkaart voor 55-plussers

26-05-2011 Speciaal voor de 55-plussers binnen de gemeenten Enkhuizen, Drechterland en Stede Broec is er op 6 juni in de bibliotheek van Stede Broec een informatiemiddag over het gebruik van de OV-chipkaart.

Niet meer strippen, maar alleen OV-chippen

Nog voor de zomer verdwijnt de strippenkaart definitief in Noord-Holland. U heeft dan een OV-chipkaart nodig om te reizen met het openbaar vervoer in Noord-Holland. Met de OV-chipkaart kunt u straks in héél Nederland in alle trams, treinen, metro's en bussen terecht. Wel zo prettig en makkelijk. Niet meer nadenken over zones of strippen. Simpelweg de kaart opladen en vervolgens in- en uitchecken. Dus zorg dat u tijdig in het bezit bent van een OV-chipkaart. Op www.ov-chipkaart.nl vindt u meer informatie over de OV-chipkaart.

OV-chipkaart direct regelen

Op de informatiemiddag is er ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u voor EUR 1,50 direct de aanvraag voor een OV-chipkaart regelen (normale prijs EUR 7,50).

Bent u 55-plusser en geïnteresseerd in de OV-chipkaart, kom dan langs op 6 juni in de bibliotheek van Stede Broec, aanvang 14.00 uur.

26-05-2011