Gemeente Valkenswaard


Reinigen rioolkolken

In de periode van maandag 6 juni tot en met vrijdag 15 juli 2011 zal de firma Van Gansewinkel Zuidoost Nederland in opdracht van de gemeente Valkenswaard de rioolputten (kolken) en de straatgoten (lijnafwatering) schoonmaken.

De werkplanning ziet er als volgt uit:
maandag 6 juni Borkel en Schaft dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni Dommelen Noord dinsdag 14 juni t/m vrijdag17 juni Dommelen Zuid maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni Valkenswaard Noord-West maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli Valkenswaard Noord-Oost maandag 4 juli t/m vrijdag 8 juli Valkenswaard Centrum maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli Valkenswaard Zuid-West

Verzoek om medewerking
Als een kolk niet gereinigd kan worden, omdat er bijvoorbeeld een auto op staat, kan de kolk verstopt raken. Om het reinigen van alle kolken mogelijk te maken, vraagt de gemeente uw medewerking op de volgende punten:

* in de hiervoor genoemde periode uw auto niet parkeren boven een kolk die langs de weg of een parkeerplaats ligt
* geen duobak plaatsen op een kolk

* een kolk die direct aan of in de tuin ligt vrijhouden van overhangende beplanting of hekwerken

* geen aanhanger of caravan met een ketting aan het riooldeksel bevestigen.

Wij danken u vriendelijk voor uw medewerking!

Geen wegafsluitingen nodig
De reinigingsvoertuigen staan maar voor korte tijd op één locatie. Wegafsluitingen zijn daarom niet noodzakelijk. Het verkeer kan wel wat hinder of vertraging ondervinden van de werkzaamheden.

Informatie
Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u op terecht bij de heer P. Hoeks van het team Beheer Openbare Ruimte van de gemeente. Hij is bereikbaar via nummer 040-2083593 (niet op vrijdag).


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444