Gemeente Breda

Groot onderhoud aan asfalt rijbaan en fietspaden Willem van Oranjelaan Op maandag 6 juni begint de gemeente met groot onderhoud aan de asfaltverharding in de Willem van Oranjelaan, het gedeelte vanaf de Baronielaan tot aan de Chopinstraat. De werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot en met 8 juni. Door intensief gebruik en de afgelopen strenge winterperiode zijn in de asfaltverharding oneffenheden en spoorvorming ontstaan. Hierdoor ontstaat hinder in de woningen van omwonenden. In het verleden is geprobeerd deze hinder met kleinschalig onderhoud te verminderen. Nu worden de boven- en tussenlaag van de asfaltverharding geheel vervangen.
Het werk bestaat uit het verwijderen van de boven- en tussenlaag van het asfalt. Daarna krijgt de weg nieuwe asfaltlagen en markering. Tijdens de werkzaamheden kan er stof vrijkomen, houd u daarom ramen en deuren gesloten.
Tijdens de werkzaamheden is de Willem van Oranjelaan in beide richtingen afgesloten voor doorgaand en bedienend verkeer. Dit wordt via borden omgeleid via de Baronielaan en Chopinstraat. De gemeente vraagt u begrip
vragen hiervoor uw begrip.

Als u in het bezit bent van een auto, wilt u deze dan in de omliggende straten parkeren zodat u de werkzaamheden in de Willem van Oranjelaan niet hindert. Mogelijk kunt u uw huisvuil en eventueel grofvuil niet aanbieden op een plaats die u gewend bent. Bied u dit dan aan op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats.
de heer C. van Dongen van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 93 54 of via e-mailadres, caa.van.dongen@breda.nl.