Gemeente Wassenaar

Stoeplaan tijdelijk afgesloten

Binnenkort start de gemeente met asfaltonderhoud aan de Stoeplaan tussen Bloemcamplaan en de Wilhelminalaan. De werkzaamheden zijn gepland van maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni a.s.

Afsluiting Stoeplaan en Wittenburgerweg

* Tijdens de werkzaamheden wordt de Stoeplaan (tussen de de Bloemcamplaan en Wilhelminalaan) afgesloten voor het verkeer.
* De hoofdrijbaan van de Wittenburgerweg wordt tussen de Zijdeweg en de rotonde Stoeplaan afgesloten. Het verkeer wordt met behulp van omleidingsborden omgeleid via de Rijksstraatweg.
* Het fietspad blijft toegankelijk voor het fietsverkeer.
* De ventweg van de Wittenburgerweg blijft toegankelijk voor verkeer.

Asfalteren in de nachtelijke uren
Er wordt gestart met het verwijderen van de bestaande asfaltdeklaag (frezen). Om de werkzaamheden in een zo kort mogelijke tijd uit te voeren en zo de overlast te beperken, wordt er geasfalteerd in twee nachten; in de nacht van woensdag 8 juni op donderdag 9 juni en in de nacht van donderdag 9 juni op vrijdag 10 juni van circa 20.00 tot 05.00 uur. Deze werkzaamheden veroorzaken enige geluidsoverlast, wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestemmingsverkeer voor aanliggende woningen
Het bestemmingsverkeer van de aanliggende woningen krijgt ontheffing om gedurende de werkzaamheden met de auto gebruik te maken van het fietspad. Dit wordt gecontroleerd door verkeersregelaars.
* Bestemmingsverkeer voor de wijk Nieuw Wassenaar kan vanaf de N14 (Landscheidingsweg) via de ventweg de wijk bereiken.
* Bestemmingsverkeer voor Stoeplaan 9 ("de Schouwenburgh") en Stoeplaan 11 ("Stoephout") kan via de Groen van Prinstererlaan de toegang bereiken.

Tijdelijke route bus 43
Buslijn 43 (Veolia) rijdt tijdelijk een andere route. De omleiding is via de Nachtegaallaan, Schouwweg en Oud Wassenaarseweg, hiervoor wordt het éénrichtingsverkeer alleen voor de bus opgeheven. Hierdoor vervallen de volgende haltes: Wittenburgerweg, Beukenhorstlaan, Stoeplaan en de Kieviet. De vervangende haltes komen bij de Nachtegaallaan/Groot Haesebroekseweg en Oud Wassenaarseweg/Acacialaan te staan.

* 31 mei 2011