Rochdale


31 mei 2011
Kennismaken en informeren met bakfiets in Amsterdam Noord

Op 6 juni rijdt wijkbeheerder Ron Kreeft met zijn bakfiets door de wijk Staghof in Amsterdam Noord. Buurtbewoners worden opgeroepen om aan het einde van de middag kennis te komen maken met Ron Kreeft.

Hij wil graag in contact komen met bewoners van Staghof om te horen hoe zij denken over verschillende zaken. Voorbeelden van vragen die veel worden gesteld: Hoe verloopt het contact met de buren bijvoorbeeld? Wat moet ik als bewoners doen als ik een klacht heb? Wat kan ik doen bij overlast? De woningstichting gebruikt de input van deze gesprekken om te kijken er er zaken zijn die anders of beter kunnen. Bewoners die nog brandende vragen hebben, kunnen de bakfietsrijder aantreffen tussen husinummer 2 t/m 28. In de bakfiets heeft Kreef informatiemateriaal en voldoende koffie en thee voor dorstige bewoners. Aanvangstijd is 17:00 uur tot 19:00 uur. Deze acties, waarbij Woningstichting Rochdale de wijk ingaat om bewoners op te zoeken, worden portiekgesprekken genoemd, er wordt veel gebruik van gemaakt.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, 06 - 212 58 004 of ndeleeuw@rochdale.nl.
Op vrijdag kunt u terecht bij Tamara Rolman-Aalbersberg, communicatieadviseur, 06 - 221 29462 of
trolman-aalbersberg@rochdale.nl.