Gemeente Blaricum


* Kruispunt 't Merk - Viersloot 2 nachten afgesloten


-

Kruispunt 't Merk - Viersloot 2 nachten afgesloten


31-05-2011
In de avond/nacht van maandag 6 juni op dinsdag 7 juni en de avond/nacht van dinsdag 7 juni op woensdag 8 juni wordt het kruispunt 't Merk - Viersloot opnieuw geasfalteerd. Tijdens deze werkzaamheden is het kruispunt grotendeels afgesloten. Verkeer van en naar Blaricum Bijvanck wordt omgeleid; verkeer van en naar Huizen kan wel gewoon via 't Merk rijden. Ook fietsers en busreizigers krijgen te maken met gewijzigde routes.

De afsluiting is beide avonden/nachten van 21.00 uur tot 5.00 uur.

Verkeersmaatregelen
Hieronder vindt u een overzicht van de verkeersmaatregelen tijdens de afsluiting van het kruispunt 't Merk - Viersloot. Deze maatregelen zijn van kracht tussen 21.00 uur en 5.00 uur in de avond/nacht van maandag 6 juni op dinsdag 7 juni en de avond/nacht van dinsdag 7 juni op woensdag
8 juni.

* Verkeer vanuit Blaricum Bijvanck kan niet via het kruispunt met de Viersloot de wijk uit. Zowel richting Huizen als richting A27 worden met borden omleidingsroutes aangegeven.
* Het is tijdens de nachtelijke werkzaamheden ook niet mogelijk om Blaricum Bijvanck te bereiken vanaf `t Merk: verkeer mag op het kruispunt met de Viersloot niet afslaan. Verkeer vanuit Huizen kan de wijk in via de Kruin. De rijroute voor verkeer vanaf de A27 is via de Stichtseweg en De Noord.

* Verkeer van en naar Huizen kan wel gebruik maken van 't Merk.
* Ter hoogte van het kruispunt met de Viersloot geldt een maximumsnelheid van 30 km per uur.

* Fietsers worden met borden om het werkvak geleid.
* De bussen van Connexxion rijden vanaf 21.00 uur niet meer via de wijk Bijvanck. Reizigers kunnen wel opstappen bij bijvoorbeeld de carpoolplaats aan de Stichtseweg (zie de informatie van Connexxion bij de bushaltes).

Planning
Het asfalteren van het kruispunt 't Merk - Viersloot duurt maximaal 2 nachten.

Voor de reconstructie van Randweg Oost/'t Merk is de rijbaan richting Huizen sinds 16 mei jongstleden afgesloten. Verkeer vanaf het kruispunt met de Stichtseweg tot en met het kruispunt met de Viersloot wordt zoveel mogelijk via de andere rijbaan geleid. Dat betekent dat er voor beide rijrichtingen maar één rijstrook beschikbaar is. De afsluiting duurt maximaal 6 weken. Uiterlijk in week 25 wordt de rijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer.

|