FloraHolland


FloraHolland Bleiswijk ondersteunt bloemist met nieuwe veilgroep

BLEISWIJK (1 juni 2011) - FloraHolland Bleiswijk introduceert vanaf maandag 6 juni een nieuwe veilgroep: `Verrassend Buiten'. FloraHolland Bleiswijk ondersteunt met deze nieuwe veilgroep de landelijke campagne: Verrassend Buiten, en zo dus ook de Nederlandse bloemisten en tuincentra. De nieuwe veilgroep start direct na het veilen van de tuinplanten, als eerste van de groep kamerplanten op klok 3.

Verrassend Buiten
Verrassend Buiten is een landelijke campagne waarin de consument dit jaar centraal staat. De Calla, Betulia, Kalanchoë en Cyclaam zijn van oudsher bekend als kamerplant. Voor veel mensen is het dan ook een verrassing dat ze het buiten ook heel goed doen. Om dit onder de aandacht te brengen, is de campagne Verrassend Buiten in het leven geroepen.
Meer informatie, zoals promotieactiviteiten, is te vinden op www.verrassendbuiten.nl.

Wilt u meedoen als kweker, bloemist of tuincentra? o Kweker: wilt u uw product (Calla, Betulia, Kalanchoë en Cyclaam) extra onder de aandacht brengen van bloemisten of tuincentra? Voer `m dan aan op Bleiswijk in deze nieuwe veilgroep. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Puk Koornneef via T. 010-5297748 of Rene Smits via T. 010-5297246.
o Bloemist of tuincentra: de producten voor de campagne kunt u gemakkelijk inkopen via de klok van Bleiswijk vanuit deze speciale veilgroep. Herkenbaarheid op de winkelvloer doet de interesse van de consument uiteindelijk pas `slagen'. Nederlandse tuincentra worden dan ook op allerlei manieren gemobiliseerd om Verrassend Buiten op de winkelvloer centraal te stellen. Wilt u meedoen? Voor slechts 50 euro (exclusief verzendkosten) ontvangt u een promotiepakket, bestaande uit een bannier, schapkaarten en speciale Verrassend Buiten-stekers. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u een email sturen aan info@flowercouncil.org o.v.v. POS-pakket Verrassend Buiten.

Marktplaats Bleiswijk: dé complete marktplaats voor de sierteeltdetailhandel in de Benelux.
FloraHolland Bleiswijk richt zich op de sierteeltdetailhandel. Samen met groothandelscentrum Terra en -op een steenworpafstand- FloraHolland Boskoop biedt zij de sierteeltdetailhandel een breed en compleet assortiment (bloemen, kamerplanten, tuinplanten, boomkwekerijproducten, bloemisterijartikelen, verpakkingen, hardware, woon- en decoratieaccessoires) op één locatie. FloraHolland Bleiswijk ligt centraal in Nederland, direct naast de A12 en is makkelijk en snel te bereiken.