Gemeente Son en Breugel


activiteiten

Eenmalige subsidie voor activiteiten

Een organisatie die een eenmalige activiteit wil organiseren die duidelijk bijdraagt aan het maatschappelijk welzijn van onze inwoners, kan hiervoor subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt 50% van de kosten tot een maximum van EUR 750,-.

Beperkt budget
In 2011 is voor de toekenning van eenmalige subsidies een beperkt budget beschikbaar. Om te voorkomen dat dit budget aan het begin van het jaar al is uitgeput, is het verdeeld over het 1e en het 2e halfjaar 2011.
Het budget voor het 2e halfjaar 2011 bedraagt EUR 3.650,- en geldt als subsidieplafond. Hierbij is rekening gehouden met reeds ontvangen aanvragen. De enige verdeelmaatstaf is de volgorde van binnenkomst. Wanneer het budget is verdeeld kunnen nieuwe aanvragen niet meer in behandeling worden genomen.

Looptijd
De activiteiten waarvoor subsidie wordt gevraagd dienen plaats te vinden tussen 1 juli 2011 en 1 januari 2012. Aanvragen dienen vóór 1 december 2011 bij de gemeente te zijn ingediend. Er zijn verder nauwelijks formaliteiten voor het aanvragen van een eenmalige subsidie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Dienstverlening en Publiek, telefoon 0499 - 491 491.

Voor meer informatie, kijk ook bij:

Eenmalige subsidie