BP Nederland

FreeBees-spaarprogramma heeft SPORT 2000 als nieuwe partner

Publicatiedatum: 06 juni 2011
Capelle aan den IJssel, 6 juni 2011 â FreeBees, een van de meest actieve spaarprogrammaâs van Nederland, heeft er een nieuwe partner bij: de Nederlandse consument kan voortaan ook bij alle sportwinkels van SPORT 2000 FreeBees inwisselen.
Dit kon al langer bij Kijkshop, Free Record Shop en WeekendCompany.nl. Dankzij de uitbreiding van het programma met SPORT 2000, heeft de consument een grotere keuzemogelijkheid bij het besteden van zijn/haar gespaarde FreeBees. De FreeBees kunnen worden gespaard bij de BP tankstations en Sixt rent a car. SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. De 110 winkels in Nederland kennen een breed en diep sportfunctioneel assortiment gericht op voetbal, tennis, fitness, bad en beach, running en wintersport. Tevens beschikken zij over een grote collectie sportmode. De ondernemers en het winkelpersoneel bestaan uit echte sportliefhebbers die hun klanten van deskundig advies voorzien. Vanaf 8 juni zullen BP en SPORT 2000 de nieuwe samenwerking vieren middels een gezamenlijke landelijke campagne.

De bestaande FreeBees-partners zijn verheugd over de uitbreiding, die ertoe leidt dat het programma nu nog breder en veelzijdiger wordt. De consument kan FreeBees sparen bij:

* BP, dat het spaarprogramma in 1997 heeft ontwikkeld, geeft op haar 385 tankstations in Nederland per liter getankte brandstof één FreeBee uit, terwijl op zoân 130 van deze stations ook FreeBees kunnen worden gespaard op bestedingen in de shop. Daarnaast organiseert het bedrijf regelmatig acties waarbij extra FreeBees gespaard kunnen worden. Meer informatie op www.bp.nl.
* Sixt rent a car is een van de grootste autoverhuurbedrijven in de wereld met 4.000 vestigingen wereldwijd. In Nederland heeft zij in tien jaar tijd een strategisch vestigingennetwerk opgebouwd met veel locaties op luchthavens en bij treinstations. Het bedrijf verhuurt de nieuwste automodellen van alle topmerken tegen gunstige tarieven. Sixt geeft tot wel 1.000 gratis FreeBees per huurtransactie uit. Meer informatie is te vinden op www.sixt.nl.

De consument kan FreeBees inwisselen bij:

* Kijkshop B.V. is een retail organisatie met 104 vestigingen in Nederland. De FreeBees-spaarder kan zijn/haar punten bij Kijkshop inwisselen voor een breed assortiment (huishoudelijk, telecom, multi media, vrije tijd en persoonlijke verzorging). Ook in de webshop van Kijkshop (www.kijkshop.nl) kunnen Freebees worden ingewisseld.

* Bij Free Record Shop kan de FreeBees-spaarder terecht voor Music, Movies, Games & More â in totaal heeft de consument hier een keuze uit meer dan 2.000 artikelen. Het bedrijf beschikt over 200 vestigingen. Meer informatie is te vinden op www.freerecordshop.nl. Evenals Kijkshop, is Free Record Shop een FreeBees partner van âhet eerste uurâ.

* Via WeekendCompany.nl kunnen FreeBees-spaarders hun FreeBees on-line inwisselen voor aantrekkelijk geprijsde hotelovernachtingen (keuze uit 1.500 hotels) en leuke uitjes. Meer informatie is te vinden op www.weekendcompany.nl.

Het FreeBees-spaarsysteem is het meest actieve spaarsysteem in Nederland met meer dan één miljoen kaarthouders. Gespaarde FreeBees kunnen gemakkelijk worden ingewisseld: als enige in Nederland kent het FreeBees-spaarprogramma geen drempel, zodat een spaarder zijn/haar gespaarde FreeBees àltijd kan inwisselen â of het er twee of 100 zijn â en al dan niet met bijbetaling. Eén FreeBee vertegenwoordigt bij Kijkshop, Free Record Shop, WeekendCompany.nl en SPORT 2000 een waarde van één eurocent.

Razende Robot Reporter