Politie Zeeland


---

921-2011 Inbraken Middelburg
In de Westmede in Middelburg werd in de nacht van zaterdag op zondag een keer ingebroken in een woning en ook werd een poging gedaan.

Bij eerstgenoemde woning kwamen inbrekers tussen 00.00 en 10.30 uur de woning binnen. Deze werd doorzocht en er werden een geldbedrag en sieraden weggenomen.

Ook vond in dezelfde nacht een poging inbraak plaats in deze straat.

922-2011 Inbraak Kwadendamme
Zondagmiddag omstreeks 15.00 uur ontdekte een bewoner van een woning aan de Ridderhofstraat in Kwadendamme dat er was ingebroken in zijn huis.

Uit onderzoek bleek dat de dader(s) vermoedelijk is/zijn binnengekomen via een raampje.

De woning werd doorzocht en uit de woning werden o.a. camera's,een pc, navigatiesysteem, dvd-spelers en geld weggenomen.

923-2011 Inbraak Oud-Vossemeer
In de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer is zondagmiddag ontdekt dat er was ingebroken in een woning.

Hoe men de woning is binnengekomen is nog niet bekend, want er waren geen sporen van braak. Uit de woning is een geldkistje weggenomen.

924-2011 Rijbewijs ingevorderd, Oostburg
Tijdens de reguliere surveillancedienst in de nacht van zondag op maandag (omstreeks 00.15 uur) controleerden agenten een personenauto op de Markt in Oostburg.

De bestuurster, een 28-jarige vrouw uit Sluis, moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat zij teveel gedronken had. De vrouw is meegegaan naar het politiebureau en heeft daar nog een test gedaan op het ademanalyseapparaat.

Op het bureau bleek dat zij ruim vier keer teveel had gedronken en daarom is haar rijbewijs ingevorderd door agenten van Politie Zeeland.





Politie Zeeland