Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.20 uur

Utrecht, 06-06-2011

Inbraak

VEENENDAAL De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in de nacht van zondag op maandag.

Omstreeks 03.50 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een winkel aan de Hoofdstraat. Twee glazen deuren waren vernield en een hoeveelheid kleding werd meegenomen.

Signalement:

Drie mannen, twee met een donkere trui met capuchon en één met een witte trui met capuchon. De verdachten zijn vertrokken op een scooter in de richting van de Zandstraat.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie, neemt u dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Koperdieven aangehouden

WIJK BIJ DUURSTEDE Drie mannen werden in de nacht van zondag op maandag aangehouden op verdenking van diefstal.

Rond 01.20 uur zagen surveillerende agenten een zwaar beladen auto rijden met defecte verlichting. Zij gaven de bestuurder een stopteken. De agenten zagen achter in de auto een grote hoeveelheid koper liggen. Omdat de drie inzittenden geen goede verklaring konden geven over de hoeveelheid koper in de auto, hielden de agenten de mannen aan op verdenking van diefstal. De auto werd in beslag genomen. Tijdens een onderzoek in de auto op het bureau, werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De mannen, twee van 21 uit Rotterdam en een 40-jarige man uit Roemenië, zijn ingesloten voor verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.