Gemeente Roermond

Kick-Off Sportbeurs InAkSie

Skip de verveling, spring er eens uit

Op maandag 6 juni verzorgde sportwethouder Gerard IJff de kick-off voor de sport- en gezondheidsbeurs InAkSie. Deze Sportbeurs vindt plaats op 11 en 12 september 2011 in sporthal Jo Gerris, zwembad de Roerdomp en omliggende terreinen. Samen met ex-basketbal international Henk Pieterse roept de wethouder verenigingen, sportaanbieders en scholen op zich aan te melden voor deze actieve dagen.

Doel van sportbeurs InAkSie is om alle inwoners van Roermond en omstreken op een laagdrempelige manier op de hoogte te brengen van het sport- en beweegaanbod in combinatie met gezondheid in Roermond. InAkSie is gekoppeld aan het goede doel Spieren voor Spieren.

Alvast een tipje van de sluier van dit grandioze sportevenement: Zondag 11 september bestaat het programma uit vele clinics en demos van verenigingen en commerciële sportaanbieders. Daarnaast zijn er verschillende stands ingericht rondom themas als gezondheid, aangepast sporten, jeugdsportfonds en participatiefonds. Bob van Oosterhout, sportmarketeer 2009, verzorgt deze dag een workshop voor besturen en sportverenigingen.
Kortom een aanbod voor jong en oud,

Maandag 12 september krijgen leerlingen van groep 3 t/m 8 van de Roermondse basisscholen een programma aangeboden op het gebied van sport en gezondheid. Er staat ook een recordpoging gepland voor het Guinness Book of Records! Wat dit precies is, blijft nog even geheim!

Voor vragen of meer informatie over InAkSie kunt u mailen naar: inaksie@roermond.nl