Gemeente Lingewaard


/ Ontwerp bestemmingsplan Jan Joostenstraat 33 te Angeren

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt

13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren

Het ontwerp bestemmingsplan 13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren beoogt de realisatie van 13 woningen aan de Jan Joostenstraat 33 te Angeren planologisch mogelijk te maken. Het plangebied is gelegen op de hoek van de Jan Joostenstraat en Christinastraat in Angeren.

In het ontwerp-raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Inzage en zienswijzen

Het ontwerp-bestemmingsplan 13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder met ingang van donderdag 9 juni 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:


- Het digitale ontwerp-bestemmingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1705.15-ON01;
- Het ontwerp-bestemmingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven->projecten ruimtelijke ordening ->bekendmakingen->13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren);

- Zowel het digitale als analoge ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum aan het Raadhuisplein 1 te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerp-bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met mevrouw G.M. Brandsma van de afdeling Beleids- en Projectontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid telefoonnummer (026) 326 0165.

Procedure Wet geluidhinder bestemmingsplan 13 woningen aan Jan Joostenstraat 33 te Angeren

In verband met de voorgenomen woningbouw aan de Jan Joostenstraat 33 te Angeren is akoestisch onderzoek verricht. Daaruit blijkt dat de voorkeursgrenswaarde van 11 woningen volgens de Wet geluidhinder voor wegverkeerslawaai zal worden overschreden. In verband daarmee zijn burgemeester en wethouders voornemens hogere waarden voor de hoogste toelaatbare geluidbelasting op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder in verband met de realisatie van 13 woningen aan de Jan Joostenstraat 33 te Angeren zoals vastgelegd in het voornoemd ontwerpbestemmingsplan vast te stellen.

Het concept van dit besluit ligt met ingang van donderdag 9 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum aan het Raadhuisplein 1 te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum , telefoon (026) 326 01 11.

Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met mevrouw G.M. Brandsma van de afdeling Beleids- en Projectontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid telefoonnummer (026) 326 0165.

Bemmel, 8 juni 2011

Toelichting bestemingsplan 13 woningenJan Joostenstraat Angeren download
Regels bestemingsplan 13 woningen Jan Joostenstraat Angeren download verbeelding jan_joostenstraat33 download
concept raadsvoorstel jan joostenstraat 33 Angeren download concept raadsbesluit jan joostenstraat 33 angeren download

Onderzoeken
advies waterschap download
akoestisch onderzoek download
Bodemonderzoek download
verkennend bodemonderzoek download

Wet geluidhinder
aanvraagfomulier Hogere Grenswaarde download
Wet geluidhinder ontwerp beschikking download