Nieuws

Opbrengst nieuwe single Gordon naar Hartstichting

maandag 6 juni 2011

Gordon brengt zijn lied 'Mijn laatste lied voor jou' uit op single. Hij schreef het nummer voor zijn moeder. Ze overleed vorig jaar oktober op 79-jarige leeftijd aan een hartstilstand. De gehele opbrengst gaat naar de Hartstichting.

Weer een beetje leven
'Het is te mooi om waar te zijn dat mensen tijdens de Toppers in de Amsterdam Arena 'Mijn Laatste lied voor jou' ook zo waardeerden. Het was het minste wat ik kon doen voor haar en ik denk dat mensen die oprechte emotie ook hebben gevoeld. Mijn moeder zou glimmen van trots als zij dit allemaal had meegemaakt. Het verdriet is nog zo vers en groot dat ik eigenlijk nog steeds niet kan bevatten dat ze er nooit meer zal zijn. Door dit lied zal ze weer een beetje leven en met de opbrengst van deze single kunnen weer mensen worden geholpen en het onderzoek naar hart- en vaatziekten verbeterd worden,' aldus Gordon.

Dankbaar
Een woordvoerder van de Hartstichting reageert verheugd: 'Wij zijn Gordon heel erg dankbaar voor zijn buitengewoon genereuze geste. Hart- en vaatziekten zijn een ernstige ziekten. Elke dag overlijden hier 108 mensen per dag aan, dat zijn 57 vrouwen en 52 mannen. We werken hard dit aantal naar beneden te krijgen. De opbrengst van Gordon's singel besteden wij aan onderzoek want daarmee kunnen we uiteindelijk levens redden.'

De single is nu te downloaden via iTunes.

mijn-laatste-lied-voor-jou

Zie het origineel