Gemeente Zoetermeer

Raad gaat akkoord met invoering Bedrijven Investerings Zone (BIZ)

Op maandag 30 mei 2011 heeft de raad ingestemd met de plannen voor een BIZ voor de Dorpsstraat en de Noordelijke Bedrijventerreinen. Hierop volgend organiseert de gemeente een draagvlakmeting in beide gebieden. Daarmee krijgen alle ondernemers de kans te stemmen over de invoering van een BIZ.
De gemeente stuurt daartoe stemformulieren naar de ondernemers in beide gebieden. Zij kunnen hiermee stemmen over de BIZ. Deze stemformulieren dienen uiterlijk op 22 juni 2011 door de gemeente ontvangen te zijn. Op 29 juni 2011 worden de stemmen in het openbaar in de Driemanspolderzaal, ingang Markt 10, geteld (aanvang 9.00 uur). De uitslag van de meting wordt door het college bekend gemaakt door publicatie op de website en in het Postiljon.

De uitslag van deze draagvlakmeting is doorslaggevend voor de oprichting van de BIZ. Alleen bij voldoende voorstemmers in het BIZ-gebied kan een BIZ doorgang vinden.

Hieronder kunt u de verordeningen en bijbehorende gebiedskaarten raadplegen.

Zie ook
Ondernemers zetten in op schoon, heel en veilig

Te downloaden:
Verordening BI-zone Dorpsstraat.pdf (2,16 MB)
Gebiedskaart BIZ Dorpsstraat.pdf (177,29 KB)
Verordening BI-zone Noordelijke Bedrijventerreinen.pdf (54,73 KB) Gebiedskaart BIZ Noordelijke Bedrijventerreinen.pdf (297,78 KB)

Zie het origineel