Haasnoot Bruggen BV wederom bij best geleide bedrijven van Nederland

Persbericht van Stardust Media

Rijnsburg, 6 juni 2011 - Haasnoot Bruggen BV uit Rijnsburg mag zich wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat Haasnoot Bruggen BV eerder al toe trad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Haasnoot Bruggen BV behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

"Wij zijn zeer verheugt dat we wederom bij Best Managed Companies 2011 horen. Een serieuze opsteker voor onze mensen en klanten", vertelt Jan Piet Haasnoot, directeur van Haasnoot Bruggen BV. De organisatie houdt naast de eer en de aandacht ook inzicht in de eigen organisatie over, aan de deelname aan Best Managed Companies. "We scoren goed op innovaties, toepassing van nieuwe en duurzame materialen, duurzaam ondernemen en personeelsbeleid".

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer.
Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema's strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Links:
http://www.haasnootbruggen.nl



Razende Robot Reporter