Gemeente Kaag en Braassem

BAG viewer toont alle panden en adressen op de kaart haven in Woubrugge

Alle gemeenten in Nederland hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) tot stand te brengen. Het resultaat van deze inspanning is vanaf nu voor iedereen via internet beschikbaar.

BAG-gegevens zijn via de 'BAG Viewer' op www.kadaster.nl/bag/bagviewer te bekijken.

De BAG biedt één landelijke registratie van alle gebouwen en adressen in Nederland. Aangelegd en beheerd door de gemeenten volgens eenduidige, hoge kwaliteitsnormen. Panden en adressen krijgen één uniek en onveranderlijk identificatienummer (een âBSN voor gebouwenâ) en worden op de kaart vastgelegd.

De BAG Viewer laat u alle panden van Nederland zien met belangrijke en nuttige informatie, zoals adres, bouwjaar en oppervlakte. Zoek op adres of klik op de kaart en alle gegevens worden getoond. Ook kunt u selecties maken op basis van bijvoorbeeld gebruiksdoel. De gegevens in de BAG Viewer worden elk kwartaal geactualiseerd. In de BAG Viewer zijn geen historische gegevens opgenomen.

De BAG Viewer geeft op toegankelijke wijze veel informatie. Wij hopen dat u zich door de BAG Viewer laat inspireren.

BAG gegevens zijn ook op andere manieren verkrijgbaar. Zo kunt u een kopie van de volledige BAG database bestellen en de gegevens vervolgens integreren in uw eigen processen, systemen en datamodellen. Ook kunt u online aansluiten op de BAG database. Ga voor meer informatie naar www.kadaster.nl/bag of www.bag.vrom.nl.

Voor vragen over de BAG Viewer kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Kadaster: bag@kadaster.nl.

BAG
Â