Albron kruipt in de huid van het ziekenhuis

Persbericht van Albron B.V.

Op het gebied van horeca en retail is Albron al jaren actief in de Nederlandse ziekenhuizen. Onlangs heeft een heroriëntatie op de dienstverlening plaatsgevonden met als resultaat een gewijzigde marktaanpak en de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten. De concepten richten zich vanzelfsprekend op patiënten, medewerkers en bezoekers van ziekenhuizen, maar ook gecombineerde medewerkers- en bezoekersrestaurants maken deel uit van deze nieuwe visie.

Naast de huur van percelen in ziekenhuizen zoekt Albron meer naar samenwerkingsvormen met aansluitend bij de essentie, identiteit en uitstraling van het ziekenhuis. Albron noemt dit 'kruipen in de huid van'. Hierbinnen streeft Albron naar het creëren van een aangename omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Hier worden eten en drinken, de aanschaf van boodschappen en cadeaus en gastvriendelijke service met elkaar geïntegreerd. In en om deze plek in het ziekenhuis is het plezierig te verblijven en word je uitgenodigd om wat meer tijd door te brengen door een passend aanbod van retail en horeca dienstverlening.

Kruipen in de huid houdt niet in dat Albron geen eigen identiteit heeft. Het betekent dat wij ons verdiepen in de wensen van de klant. Aan de basis van onze dienstverlening staat een formule met een krachtig productaanbod met open, professionele en verrassende presentatie en een zeer hoog serviceniveau.

Diverse projecten staan in de steigers om aangepakt te worden conform deze nieuwe visie op eten en drinken in ziekenhuizen. Hiermee wordt onze de nieuwe aanpak van Albron op meerdere plaatsen in het land zichtbaar. Voorbeelden van cases waar Albron in samenwerking met het ziekenhuis invulling geeft aan eten en drinken zijn 1) het Spaarne Ziekenhuis, waar in mei het personeelsrestaurant De Stroming onder het concept Flavors geopend is, 2) Het Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam, waar eind juni het gecombineerde medewerkers, patiënten en bezoekers restaurant Assisi Plaza wordt geopend en 3) de geheel vernieuwde horeca & retail voorziening in het Westfriesgasthuis die deze zomer wordt gebouwd.

Onderschrift bij begeleidend beeld: Visualisatie van de nieuwe conceptuele aanpak van Albron van horeca en retail in ziekenhuizen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.albron.nl/124919/Ziekenhuizen.html



Razende Robot Reporter