Ongeloof voor winnaar Euro Loterij uit Arnhem

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 6 juni 2011 - Verbazing en ongeloof gingen er door de 41-jarige man uit Arnhem heen, nadat hij te horen kreeg dat hij de hoofdprijs van de Euro Loterij ter waarde van 200.000 euro had gewonnen. De man speelt twee en een half jaar automatisch mee, maar was vergeten dat hij meespeelde. Hij speelde met de getallen 3-3-3-3-9-4.

"Wat was ik verbaasd toen ik het goede nieuws hoorde. Ik was totaal overrompeld. Vooral omdat ik niet eens meer wist dat ik meespeelde! Als het bedrag op de rekening staat, geloof ik het pas echt. Ik wil een groot deel van het bedrag aan een aantal familieleden schenken en de rest op mijn bankrekening zetten", aldus de gelukkige man.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter