Provincie Drenthe

Afsluiting N862 gedeelte Klazienaveen/rondweg Emmen

Publicatiedatum
6 juni 2011
Type
Locatie
EMMEN

Onderwerp: Afsluiting N862, gedeelte tussen Klazienaveen en Rondweg Emmen

In de periode vanaf 6 juni tot en met 29 juli 2011 worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de weg N862, gedeelte Klazienaveen - Rondweg Emmen. De huidige asfaltverhardingen zullen worden vervangen.

In verband met genoemde werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de weg N862. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.
* Vanaf 6 juni tot en met 1 juli 2011 is de N862, gedeelte tussen de aansluiting Oosterveenseweg/Oranjedorpstraat en de Rondweg Emmen, in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

* -Vanaf 27 juni tot en met 29 juli 2011 wordt de N862 tussen Klazienaveen en de aansluiting Oosterveenseweg/Oranjedorpstraat fasegewijs `s avonds en `s nachts in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid via met borden aangegeven routes.

De weersomstandigheden en een nadere planning kunnen de start en de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer G. Drent van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 59 22. U kunt ook http://www.verkeer.drenthe.nl/ raadplegen.

Kaart voor gemeente: EMMEN

Kaart voor gemeente: EMMEN